Academy

Academy

Wij bieden workshops en trainingen aan om uzelf (meer) te bekwamen in het vak van Business Intelligence. Tijdens onze workshops krijgt u concrete handvatten om, bijvoorbeeld, BI projecten te leiden of zelf uw eerste datavisualisaties te maken. Onze trainingen zijn bedoeld voor iedereen die zelf aan de slag wil met Business Intelligence. De moeilijkheidsniveau’s verschillen van beginner tot (ver) gevorderd. Het trainingscentrum van onze Academy is gevestigd in Hoofddorp.

WORKSHOPS

Starten met Business Intelligence gaat niet zonder slag of stoot, het is érg verstandig om met een gedegen plan te komen. Wellicht moet u sturing geven aan dergelijke projecten, maar ontbreekt het aan de juiste ervaring? Hiervoor zijn onze workshops voor Project Leiders en Managers een uitgelezen mogelijkheid om goed beslagen ten ijs te komen.

Geïnteresseerden kunnen natuurlijk ook de workshop Datavisualisatie volgen, waarin u uw eerste eigen datavisualisatie zult maken.

TRAININGEN

Onze trainingen zijn ideaal voor iedereen die zichzelf écht wil bekwamen in Business Intelligence. Er zijn trainingen voor iedereen, van beginners tot gevorderden. U kunt een training volgen omdat u gebruik maakt van een BI oplossing, of omdat u die zelf wilt maken.

Workshop BI Business Case
Beginner

Workshop BI Business Case

Krijg concrete handvatten om uw BI project goed vorm te geven en naar een optimaal resultaat te streven


  • BI beginners
  • Projectleiders
  • Managers

Workshop BI Projecten
Beginner

Workshop BI Projecten

Krijg concrete handvatten om uw BI project in goede banen te leiden en leer van typische BI valkuilen.


  • Projectleiders
  • Managers