VISUALISEER MET

QLIK 

Welke BI-tool u ook kiest of al in gebruik heeft, uiteindelijk gaat het erom dat het proces van data gedreven werken ondersteund wordt. MagnaVersum helpt u graag bij de migratie naar Qlik, de inrichting van de Qlik- dashboards of de uitrol in Qlik Sense Business.

Waarom kiezen voor Qlik?

De bedrijfsdoelstellingen zijn helder, de KPI’s gedefinieerd wat is de volgende stap? De gebruikersacceptatie van Qlik – ligt weten wij uit ervaring- hoog. Met de juiste training en begeleiding zorgen we direct voor een goede start met Qlik.

Qlik is jaar in jaar uit als leider opgenomen in het Magic Quadrant van Gartners onderzoek naar Analytics and Business Intelligence Platforms. En dat is niet voor niks. Deze gebruiksvriendelijke analyse oplossing is een BI-tool van het eerste uur. In techniek en gebruik doet dit platform niet onder voor andere soortgelijke tools, zoals Tableau of Power BI. Wat Qlik wel uniek maakt is de gepatenteerde Associative Engine. Met automatische zoeksuggesties en gepresenteerde verbanden komt u nog sneller tot betere inzichten.

De voordelen van Qlik:

  • Grenzeloos data verkennen; dankzij de associative engine.
  • De snelste analyses; het laden en combineren van gegevens in no-time.
  • Flexibele integratiemogelijkheden; multi-cloud of on-premise integratie.
  • Functionaliteit voor iedereen; zowel self-service als ook ontwikkel functionaliteit.
  • Schaalbaarheid en groei; van datamanagement tot inventieve add-on’s.
  •  

De Qlik

Welk model past het beste bij uw organisatie? Of u nu gebruik maakt van Qlikview of Qlik Sense, eris altijd een vorm die zowel in kosten en gebruiksgemak aansluit op uw (specifieke) wensen.. Qlik stelt een Business en Enterprise SaaS oplossing in de cloud beschikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om Qlik Sense Enterprise op uw eigen private cloud te implementeren met de Client-Managed variant. MagnaVersum adviseert u hierbij graag waarbij wij niet alleen uw huidige situatie meenemen, maar bijvoorbeeld ook kijken naar AVG aspecten. 

Wat kunt u doen op Qlik-gebied:

  • Migreren van QlikView naar een Qlik Sense omgeving met Analytics Modernization Program
  • Een Data literacy programma speciaal voor Qlik volgen
  • Deelnemen aan een gratis introductietraining Qlik Sense Business

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek of demonstratie of schrijf u in voor een van de gratis trainingen.

Neem contact op met de sales organisatie +31654690541

11 + 5 =