Gratis TimeXtender introductie workshop

gratis & online
Met TimeXtender heeft iedereen in uw organisatie toegang tot relevante en betrouwbare data; zowel interne als externe data.
Datum: 8 oktober
Tijdstip: 09:30 uur - 11:30 uur

Extra informatie

Als partner van TimeXtender verzorgen wij de distributie, installatie en opleiding van medewerkers die met deze tool gaan werken. Dit datamanagementplatform is een product van een van de snelst groeiende softwarebedrijven wereldwijd. Met TimeXtender heeft iedereen in uw organisatie toegang tot relevante en betrouwbare data; zowel interne als externe data. Binnen deze tool worden veel taken geautomatiseerd waardoor IT-afdelingen zich kunnen richten op wat er werkelijk toe doet: waarde toevoegen aan uw organisatie.
Het gaat om een goed beveiligde toegang voor alle medewerkers binnen een organisatie. Uiteraard voldoet alles aan de AVG.

Inhoud training
• Basisfuncties
• Maak eenvoudig verbinding met allerlei databronnen
• Maak een Modern Data Warehouse
• Datamodellen voorbereiden voor Qlik, Power BI of een andere tool
• Modellering van basisgegevens
• Definiëren nieuwe tabellen en velden

Na uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging en instructies voor deelname. Deze training vind in principe online plaatst, u kunt uw voorkeur voor de fysieke trainingsvorm ook in het formulier kenbaar maken. Op ons hoofdkantoor in Hoofddorp, is een trainingsruimte zo ingericht dat we alle veiligheidsmaatregelen omtrent COVID19 in acht kunnen nemen.

Aanmelden voor: Gratis TimeXtender introductie workshop