ONZETRAININGEN

De keuze voor een passende dashboarding en data analytics tool is van groot belang bij de samenstelling en de uitrol van een datastrategie. MagnaVersum organiseert regelmatig trainingen en workshops op dit gebied. Met deze trainingen zijn mensen in staat dashboards en rapportages te ontwikkelen, te begrijpen en toe te passen. Ook zijn er kennismakingsworkshops waarmee u door een korte analyse en in samenwerking met de trainer kunt uitzoeken welke software het beste aansluit bij uw bedrijfswensen.

Onze trainingen worden zowel on site als off site gegeven. U kunt zich aanmelden voor een training door het aanmeldformulier bij de betreffende training in te vullen; één van onze consultants neemt dan snel contact met u op om dit verder met u in gang te zetten.

Alle trainingen

Gratis Power BI introductie workshop

31 maart
Hands-on Power BI; in twee uur uitleg bent u op de hoogte van alle mogelijkheden binnen deze populaire rapportage en analyse tool!

Gratis Qlik Sense introductie workshop

2 april
Maak in deze kennismakings workshop gratis kennis met Qlik Sense, het complete platform voor een nieuwe generatie gegevensanalyse.

TimeXtender introductie workshop

1 april
Met TimeXtender heeft iedereen in uw organisatie toegang tot relevante en betrouwbare data; zowel interne als externe data.

Power BI Expert Visuals training

15 april
Deze training is speciaal ontwikkeld voor de business user die zich wil toeleggen op visualiseren binnen Power BI.
webinar data gedreven werken voor de non profit

Power BI Expert developer training

22 april
De Power BI Expert Developer training is speciaal ontwikkeld voor technische gebruikers.

Gratis TimeXtender introductie workshop

6 mei
Met TimeXtender heeft iedereen in uw organisatie toegang tot relevante en betrouwbare data; zowel interne als externe data.

Gratis Qlik Sense introductie workshop

7 mei
Maak in deze workshop gratis kennis met Qlik Sense, het complete platform voor een nieuwe generatie gegevensanalyse.