ONZETRAININGEN

De keuze voor een passende dashboarding en data analytics tool is van groot belang bij de samenstelling en de uitrol van een datastrategie. MagnaVersum organiseert regelmatig trainingen en workshops op dit gebied. Met deze trainingen zijn mensen in staat dashboards en rapportages te ontwikkelen, te begrijpen en toe te passen. Ook zijn er kennismakingsworkshops waarmee u door een korte analyse en in samenwerking met de trainer kunt uitzoeken welke software het beste aansluit bij uw bedrijfswensen.

Onze trainingen worden zowel on site als off site gegeven. U kunt zich aanmelden voor een training door het aanmeldformulier bij de betreffende training in te vullen; één van onze consultants neemt dan snel contact met u op om dit verder met u in gang te zetten.

Prijs

Niveau

Maand

Type

Alle trainingen

TimeXtender Core training

17 & 18 augustus
Tweedaagse training om u alle basisbeginselen van datamanagement platform TimeXtender eigen te maken.

Power BI Essential training

22 augustus
De plug-and-play cursus voor Power BI. Na deze eendaagse training, kunt u enthousiast zelf aan de slag.
MagnaVersum Trainingen

Qlik Business Analyst training

20 september
In deze tweedaagse training gaat u aan de slag met een snelle, associatieve en moderne manier van data exploreren binnen Qlik.

Training datavaardigheden

29 september
Een kennismakingscursus datavaardigheden. Welke competenties gebruiken we bij het omzetten van data naar informatie? Hoe kunnen we onze organisatie hiermee ontwikkelen en data literate worden? Tijdens deze korte introductieworkshop geven we u uitleg en gaan we aan de slag met een praktijkvoorbeeld.